Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
Karol.Ky napisał:

Wiesz ajk to dziala? Zabieraja gdy nauczyciele, wychowacy itp. widza problem, a rodzicje dziecka mowia, ze go nie ma i maskuja go. Znajoma miala problemy z dzieckiem poszla do szkoly powiedziala i co? Dostala pomoc. Nikt jej dziecka nie zabral. Tak to dziala.[/quote]

ale co wy tam wiecie. przecież my wszyscy tylko z łopatą/mopem pracujemy ogarnąłbyś się Karol jak z yntelygencją deliberujesz
Zgłoś wpis
19 Postów

(gabjee)
Wiking
Zgłoś wpis
19 Postów

(gabjee)
Wiking
Optymus_anihilacja napisał:
GabrielaSzy napisał:
w Polsce nie jest to tak popularne mimo wszystko

W Norwegii w tamtym roku zabrali ponad 13 000 dzieci, a to jest TYLKO 5 milionowy kraj, z czego aż 1/3 dzieci to dzieci osób, które przybyły do Norwegii z zagranicy ...

Statystyki mówią same za siebie ....

tak samo postępowali kiedyś hitlerowcy ... mówcie co chcecie, ale w Norwegii jest to dużo powszechniejsze, tym bardziej, że w Polsce przyrost naturalny pnie się w górę, a Norweżki chyba udają cnotki, bo przyrost naturalny drastycznie spada ... dlatego kradną dzieci m.in. polaczkom ...

Wszędzie dobrze, ale w domu jednak najlepiej

W polsce przyrost naturalny pnie sie w gore, jak twoj iloraz inteligencji. Ta analogia nie jest bezzasadna.
www.rp.pl/artykul/1023894.html

Polska - wskaznik urodzen: 1.3 urodzen na kobiete
Norwegia - 1.88

Takie to teraz inzyniery w kraju nad wisla.

W porównaniu do 2013 roku - w pierwszej połowie 2014 roku - od stycznia do czerwca - liczba urodzeń dzieci zwiększyła się o prawie 2000 dzieci, więc tak, przyrost naturalny w Polsce pnie się w górę Panie MĄDRY, w Norwegii zaś liczba urodzeń spadła ... Eh
Zgłoś wpis
19 Postów

(gabjee)
Wiking
fullcasco napisał:
to ile maz chce wydac na jedzenie przy zarobkach 280nok/t?

a ja wiem ? On zarabia, on tam rządzi ... z tego co wiem, chce odłozyc jak najwięcej
Zgłoś wpis
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
gabjee napisał:
fullcasco napisał:

a ja wiem ? On zarabia, on tam rządzi ... z tego co wiem, chce odłozyc jak najwięcej

spod siebie zje bo taniej resztę dowiezie z najjaśniejszej
Zgłoś wpis
19 Postów

(gabjee)
Wiking
anetapolak napisał:
gabjee napisał:
fullcasco napisał:

i jeszcze najjaśniejszego, nie zapominaj, że mamy syna
Zgłoś wpis
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
gabjee napisał:
anetapolak napisał:
gabjee napisał:
fullcasco napisał:

omg
ty naprawdę jesteś głupsza niż ustawa przewiduje
Zgłoś wpis
19 Postów

(gabjee)
Wiking
anetapolak napisał:
gabjee napisał:
anetapolak napisał:
gabjee napisał:
fullcasco napisał:

omg
ty naprawdę jesteś głupsza niż ustawa przewiduje

Chyba zamiast jesteś miało być jestem ... literówka ? No nic, zdarza się
Zgłoś wpis
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
gabjee napisał:
GabrielaSzy napisał:

W Norwegii w tamtym roku zabrali ponad 13 000 dzieci, a to jest TYLKO 5 milionowy kraj, z czego aż 1/3 dzieci to dzieci osób, które przybyły do Norwegii z zagranicy ...

tak samo postępowali kiedyś hitlerowcy ... mówcie co chcecie, ale w Norwegii jest to dużo powszechniejsze, tym bardziej, że w Polsce przyrost naturalny pnie się w górę, a Norweżki chyba udają cnotki, bo przyrost naturalny drastycznie spada ... dlatego kradną dzieci m.in. polaczkom ...

W polsce przyrost naturalny pnie sie w gore, jak twoj iloraz inteligencji. Ta analogia nie jest bezzasadna.

Norwegia - 1.88

W porównaniu do 2013 roku - w pierwszej połowie 2014 roku - od stycznia do czerwca - liczba urodzeń dzieci zwiększyła się o prawie 2000 dzieci, więc tak, przyrost naturalny w Polsce pnie się w górę Panie MĄDRY, w Norwegii zaś liczba urodzeń spadła ... Eh

No no a 20000 tys spierdzielila z kraju wraz ze swoimi pociechami...... Chleb może i zdrożał, ale za to lokomotywy stanialy

No i przyrost pewnie wystrzeli w kosmos zaraz, jak juz po rychłej abdykacji Donalda złotówka poleci jeszcze bardziej w dół i dobije ukredytowanych we frankach...
Zgłoś wpis
19 Postów

(gabjee)
Wiking
Joseph napisał:
gabjee napisał:
GabrielaSzy napisał:

Norwegia - 1.88

No no a 20000 tys spierdzielila z kraju wraz ze swoimi pociechami...... Chleb może i zdrożał, ale za to lokomotywy stanialy

No i przyrost pewnie wystrzeli w kosmos zaraz, jak juz po rychłej abdykacji Donalda złotówka poleci jeszcze bardziej w dół i dobije ukredytowanych we frankach...

być może, a Donald mógłby już abdykować - pora na niego. Cóż poradzę, że jestem być może nadopiekuńczą Matką... na samą myśl, że mogliby mi odebrać dziecko jestem w stanie zrezygnować z planów, które snułam z mężem od roku ...
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok